Τελευταία Νέα:

Απόψε 9.00 μ.μ. η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά με Ν. Μακρόπουλο και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες



Η μεγάλη αυτή διαδικτυακή συναυλία με τραγούδια και μουσικές από ευρύτατο ρεπερτόριο της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής απευθύνεται σε όλο τον ελληνισμό και αναμένεται να αγκαλιαστεί ζεστά από τους φίλους και θαυμαστές των καλλιτεχνών και στις πέντε ηπείρους.


«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ν. ΖΩΙΔΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ, Μ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | GLOBAL STREAM CONCERT»

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 9.00 μ.μ.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά με τον Ν. Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, αλλά είχε αναβληθεί λόγω σύντομης ασθένειας του Βασίλη Καρρά.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης επανήλθε δριμύτερος και αναμένεται να ξεσηκώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων και θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο, αφού η συναυλία θα μεταδίδεται και στις πέντε ηπείρους.

Διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κανονικά για την σημερινή ημερομηνία.

Η προπώληση συνεχίζεται. Εισιτήρια εδώ:

https://www.viva.gr/…/vasilis-karras-nikos-makropoulos/

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.