Τελευταία Νέα:

Λ. Βασιλειάδης: Συνάντηση με τον ΓΓ Υποδομών για τη χρηματοδότηση έργων στην Αλμωπία

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εχθές συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Χρ. Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Δόμησης & Προγραμματισμού κ. Ι. Κετικίδης, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για σειρά έργων άμεσης ανάγκης για την Αλμωπία.

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο για τα εξής έργα:

-Διαπλάτυνση της κεντρικής Γέφυρας Λουτρακίου

-Διαπλάτυνση της Γέφυρας Προμάχων-Λυκοστόμου

-Διαπλάτυνση της Γέφυρας από την Πυροσβεστική Αριδαίας προς την Πιπεριά

-Κατασκευή Πεζογέφυρας Αλώρου.

Όπως τόνισε ο Λάκης Βασιλειάδης, πρόκειται για έργα ουσίας, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επαγγελματιών της περιοχής, αναφορικά με τις μετακινήσεις τους. Τώρα απομένει η σύνταξη των απαραίτητων τεχνικών δελτίων καθώς και οι προϋπολογισμοί των έργων, διαδικασίες που ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Καραγιάννη για την ανταπόκρισή του στις ανάγκες της Αλμωπίας και την ευαισθησία που δείχνει στα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Από τη μεριά του δεσμεύεται να συνεχίσει τις παρεμβάσεις του ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλες οι ελλείψεις υποδομών από τις οποίες υποφέρει διαχρονικά -όπως ανέφερε- η Πέλλα.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.