Τελευταία Νέα:

Ο Κώστας Ανδρονίκου ο νέος και ο πλέον κατάλληλος ειδικός συνεργάτης του κ. Μπάτση


O Κωνσταντίνος Ανδρονίκου είναι ο νέος ειδικός σύμβουλος και Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.
Ο Κ. Ανδρονίκου ήταν υποψήφιος με τον κ. Μπάτση και είναι ο πλέον κατάλληλος για την θέση αυτή λόγω των σπουδών του , αλλά και τις εμπειρίας του σε αντίστοιχο τομέα.

Λίγα λόγια για τον κ. Ανδρονίκου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1992. Μεγάλωσε στην Αριδαία, την οποία και αποκαλεί «ζωοδόχο του». Μιλάει Αγγλικά, Ρωσικά, Βουλγάρικα, Γαλλικά και Φαρσί. Το 2010 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Κομοτηνή, στο τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ όπου ειδικεύτηκε στην Ρωσική γλώσσα και στις σχέσεις των χωρών του Εύξεινου Πόντου.

 Την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-4 έκανε Erasmus στο Πανεπιστήμιο Κλιμέντ Οχρίντσκι της Σόφιας με δεύτερη γλώσσα την Βουλγαρική και παράλληλα έκανε πρακτική στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιρανικής Πρεσβείας, όπου απέκτησε το Α1 επίπεδο στα φαρσί. Από το 2015 μέχρι το 2016 υπήρξε δόκιμος ερευνητής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου.

 Το 2016 αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του και μετακόμισε στην Μόσχα όπου έκανε το μεταπτυχιακό πάνω στην πολιτική ανάλυση και την διακυβερνητική στρατηγική στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΕΞ της Ρωσίας MGIMO, όπου κι εργάστηκε για μισό χρόνο ως βοηθός αρχισυντάκτη του επιστημονικού περιοδικού "Law and Governance.21st century". 

Αυτή την στιγμή εργάζεται ως μεταφραστής και αρθρογραφεί σε διάφορα site της Ελλάδος και της Ρωσίας. Έχει συμμετέχει σε σειρά συνεδρίων και ημερίδων με θέμα τις διεθνείς σχέσεις, την στρατηγική και την δημόσια διπλωματία σε Ελλάδα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καζακστάν κλπ.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.