Τελευταία Νέα:

Φώτο: Κατέρρευσε ξενοδοχείο στην Καστοριά μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περί τη 01:30 στο τετραώροφο ξενοδοχείο «Τσάμης» στην Καστοριά, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολοκληρωτικά.
Από το συμβάν δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός, με τον ιδιοκτήτη να επιβεβαιώνει στις Αρχές πως το κατάλυμα ήταν εκτός λειτουργίας περίπου 12 μήνες και δεν υπήρχε κανένας στις εγκαταστάσεις του.

Πώς ήταν το ξενοδοχείο…

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε όλη την πόλη και τους γύρω οικισμούς ενώ οι τέσσερις όροφοι του ξενοδοχείου Tsamis μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα από μπάζα.

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Οι εικόνες του πώς ήταν και πως έγινε το ξενοδοχείο μετά την έκρηξη είναι ενδεικτικές.


Πηγή φωτογραφίας: oladeka.com


Πηγή φωτογραφίας: oladeka.com


Πηγή φωτογραφίας: oladeka.com
Άγνωστα τα αίτια

Δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα αίτια που προκάλεσαν αυτήν τη φοβερή καταστροφή. Γίνεται λόγος για έκρηξη δεξαμενής υγραερίου χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία επιβεβαίωση.

Ερευνα για τα αίτια διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία

Το εν λόγω ξενοδοχείο, δυναμικότητας 80 κλινών, αποτελεί εμβληματικό τουριστικό κατάλυμα της περιοχής, ενώ είναι κοντά στη λίμνη.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.