Τελευταία Νέα:

Λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού.


Σύμφωνα με την ΚΥΑ με αριθμ. πρωτ.: Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 8378 /05-02-2021 με θέμα : Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID–19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00.  θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (τηλ. πληρ. 2384350210 και 2384350211).

Τα μέτρα που προβλέπονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, στο συγκεκριμένο επίπεδο, προβλέπουν:



                   Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να καταθέτετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα αιτήματά σας για τις κάτωθι υπηρεσίες του Δήμου:

 ·        ΚΕΠ: (kep@0598.syzefxis.gov.gr)

·        Ληξιαρχείο Αριδαίας (lixiarxeio_aridaias@0598.syzefxis.gov.gr)

·        Ληξιαρχείο Εξαπλατάνου (eu.tsakiri@598.syzefxis.gov.gr)

·        Δημοτολόγιο (dimotologio@0598.syzefxis.gov.gr)

 καθώς και τις αιτήσεις ΤΑΠ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας στην ενότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ).

 Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπόλοιπων υπηρεσιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου: dimosalmopias.gov.gr

Επομένως, οι πολίτες που έχουν επείγουσες ανάγκες για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας παρακαλούνται, πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες υποδοχής, να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, με τα αντίστοιχα τμήματα.

Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, προφυλάσσοντας εμάς και τους γύρω μας.

 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.