Τελευταία Νέα:

Πώς θα γιορταστούν οι Απόκριες – Καρναβάλια χωρίς καρναβαλιστές





Οι Απόκριες πλησιάζουν και δύο από τις πόλεις με τα δημοφιλέστερα καρναβάλια ξεκινούν τις προετοιμασίες για έναν διαφορετικό αυτή τη χρονιά εορτασμό.
Η βασίλισσα του καρναβαλιού στην Πάτρα, Μαρία Κυριακοπούλου, αλλά και η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, Πέπη Μπιρλιράκη, μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τη βασίλισσα, αλλά και για τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την εστεμμένη, μια βασίλισσα πρέπει να έχει κέφι και αγάπη για το καρναβάλι και για την πόλη της, αλλά και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Στο Ρέθυμνο ξεκινά ο στολισμό της πόλης και των μαγαζιών προκειμένου να δοθεί μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα, ενώ οργανώνονται διαδικτυακές εκθέσεις και διαγωνισμοί φωτογραφίας, αλλά και το ξακουστό κυνήγι θησαυρού.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.