Τελευταία Νέα:

Φώτο: Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας για τη διαχείριση των καιρικών φαινομένων
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας για τη διαχείριση των καιρικών φαινομένων που έφερε η "Μήδεια".
Στις περισσότερες περιοχές της Πέλλας, βρίσκεται σε εξέλιξη χιονόπτωση, ωστόσο το οδικό δίκτυο είναι καθαρό χάρη στην άμεση παρέμβαση των μηχανημάτων της Περιφέρειας.
Αξίζει να επισημάνουμε πως τοσο ο Ιορδάνης Τζαμτζης όσο και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν οργανώσει σχέδιο αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Κεντρική Μακεδονία και την Πέλλα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής., βρίσκεται στην πρωτη γραμμη, ο οποίος παρακολουθεί στενά τον αποχιονισμό των δρόμων.
Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής:
«Ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας έχει τεθεί σε εφαρμογή και έχουμε οργανώσει υψηλό βαθμό ετοιμότητας, με πρόσθετα μέτρα και μέσα. Χρειάζεται όμως προσοχή από τους πολίτες. Να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ελάχιστες απολύτως αναγκαίες. Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη μετακίνησης, αυτή πρέπει να γίνεται με χρήση αντιολισθητικών συστημάτων στα οχήματα. Με περίσκεψη και διάθεση συνεργασίας θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε την κρίση».-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.