Τελευταία Νέα:

Λ. Βασιλειάδης στη ΔΕΔΑ για το ΦΑ στα Γιαννιτσά: «Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, σύντομα προς δημοπράτηση το έργο κατασκευής»



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε την Τετάρτη τη ΔΕΔΑ Α.Ε. για να ενημερωθεί για την πορεία του έργου κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών. Όπως ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δρ. Μ. Τσάκα, ξεπεράστηκαν όλα τα θέματα που καθυστερούσαν την αδειοδότηση του οικοπέδου στα όρια των Γιαννιτσών, όπου θα κατασκευαστεί σταθμός αποσυμπίεσης.

Επόμενο βήμα αποτελεί η έγκριση των τευχών δημοπράτησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι διαγωνισμοί αναφορικά με το έργο κατασκευής του δικτύου. Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης έθεσε το θέμα της επέκτασης του δικτύου και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πέλλας, τονίζοντας την αξία που θα έχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την τοπική κοινωνία και οικονομία, από τη μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής δήλωσε:

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, καθώς η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου αποτελεί έργο πνοής με όφελος στην τοπική κοινωνία από τη μείωση του κόστους της ενέργειας, αλλά και από τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ πολύ στενά το θέμα, ώστε να ξεπεραστούν σύντομα οι τυπικές εκκρεμότητες που απομένουν, μέχρι την οριστική υλοποίηση του έργου.»


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.