Τελευταία Νέα:

Βέροια: Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών


Μηχανοκίνητη πορεία, υπό βροχή, πραγματοποίησαν, το μεσημέρι, παραγωγοί, μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στο κέντρο της Βέροιας.

Οι αγρότες διεκδικούν να αποζημιωθεί η κατεστραμμένη ροδακινοπαραγωγή, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων του καλοκαιριού, από το πρόγραμμα de minimis, να τους δοθεί αντισταθμιστική ενίσχυση για την πτώση των εισοδημάτων από την Covid 19 αλλά και από το ρωσικό εμπάργκο αγροτικών προϊόντων.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε οκτώ μήνες απλήρωτοι, είναι δίκαια αυτά που ζητάμε» δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Χρήστος Βοργιάδης.

Οι διαδηλωτές τήρησαν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό και παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους στο δήμαρχο Βέροιας Κ.Βοργιατζιδη και στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη. Το ίδιο ψήφισμα απέστειλαν και ηλεκτρονικά στους τέσσερις βουλευτές του νομού.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.