Τελευταία Νέα:

Για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σκύδρας η συνάντηση του Λ. Βασιλειάδη στον ΟΣΕ


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές τη διοίκηση του ΟΣΕ, ώστε να υποστηρίξει το αίτημα που έχει αποστείλει ο Δήμος Σκύδρας αναφορικά με την ανακατασκευή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Σκύδρας και την επιστροφή της ιστορικής μηχανής του Τρένου της Καρατζόβας.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Σπ.-Κλ. Πατέρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθ. Κοτταράς και το Μέλος του ΔΣ κ. Γ. Κατσίγιαννης. Ο Βουλευτής παρουσίασε στη διοίκηση του Οργανισμού τα επιχειρήματα του Δήμου Σκύδρας για την ιστορικότητα του Σταθμού από αρχιτεκτονικής άποψης αλλά και ως αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού της περιοχής καθώς η κατασκευή και λειτουργία του είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Σκύδρας, της Πέλλας και συνεπώς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανταπόκριση του Οργανισμού ήταν καταρχήν θετική, καθώς η διοίκηση έδειξε να αντιλαμβάνεται τη σημασία του έργου για την περιοχή. Οι απαραίτητες μελέτες για την υλοποίηση της ανακατασκευής έχουν ήδη εκπονηθεί εδώ και καιρό. Ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και δεσμεύτηκε να συνδράμει όπως μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.