Τελευταία Νέα:

Σύσσωμη η αντιπολίτευση "ενάντια" στις ενέργειες του κ. Μπάτση για την επιχείρηση των Λουτρών


Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου σύσσωμη η αντιπολίτευση έριξε ευθύνες στον δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης κ. Μπάτση για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση στο νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τις ιαματικές πηγές της χώρας και κατ' επέκταση των Λουτρών Λουτρακίου.
Ο κ. Χατζηδημητρίου κατηγόρησε τον κ. Μπάτση ότι ήξερε το θέμα εδώ και 20 μέρες και δεν ενημέρωσε τους αρχηγούς των παρατάξεων κάνοντας λόγω για μεγάλη μυστικότητα.

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε ότι το θέμα υπάρχει από τέλος του έτους 2020 και η σημερινή διοίκηση άργησε να αντιδράσει,  χωρίς να ενημερώσει κανέναν και αν στο τέλος επικρατήσει το νομοσχέδιο και τα Λουτρά "χαθούν" θα είναι η ταφόπλακα της περιοχής μας.


Ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στην κακή διοίκηση τις επιχείρησης - κάποιοι έτσι που έθεσαν το ζήτημα προσπάθησαν να γίνουν ήρωες σώζοντας τα λουτρά - όπου έχει επιπτώσεις στην ίδια την επιχείρηση προς όλους τους προκατόχους που διοίκησαν την επιχείρηση και την χρησιμοποίησαν για να εκπληρώσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις με την μορφή διμήνων, φτάνοντας η επιχείρηση να παρουσιάζει ζημιές κάθε χρόνο. Στην συνέχεια αφού ανέλυσε κάποια άρθρα του νομοσχεδίου κατέληξε ότι κρίνοντας όλα τα παραπάνω ως παράταξη λέμε όχι στην σύσταση της ΙΠΕ και σαφώς λέμε όχι και σε μελλοντικές παραχωρήσεις ειδικά τέτοιου τύπου που αναφέρει το νομοσχέδιο.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.