Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση για Eλάχιστο Eγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης


Παράταση Ισχύος Εγκριτικών Αποφάσεων Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού υπεγράφη και δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθμ. Δ13οικ.3107/68/21-1-2021 (ΦΕΚ Β΄238) υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Φεβρουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος 2021. Σε αυτές τις αιτήσεις εμπεριέχονται και παρατείνονται εκ νέου οι αιτήσεις που παρατάθηκαν

Στον ακόλουθο πίνακα αποτυπώνεται

Α. Ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται, Β. Ο μήνας επανυποβολής τους μετά τις παρατάσεις:

Υπενθυμίζεται ότι:

α) Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους.

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας- Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας τηλ.2384021300 e- mail: social@0598.syzefxis.gov.gr (αρμόδιοι υπάλληλοι: Βαρδάρη Π.& Νατσιούλα Τ.) 
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.