Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 15/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία


Survivor Spoiler 15/2: Οι μάχες για την κατάκτηση της ασυλίας επιστρέφουν. Μπλε ή κόκκινοι θα πάρουν το τοτέμ της ασυλίας σήμερα;
Ένας κακός χαμός στις τάξεις της Μπλε ομάδας, αφού ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν να έχουν μετανιώσει για την... απόδρασή τους, αλλά επέδειξαν και προκλητική συμπεριφορά έναντι των συμπαικτών τους, με πρωταγωνιστή τον Παππά που έκανε μία ομάδα... άνω - κάτω, εμπλέκοντας και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Καταλαβαίνει εύκολα κάνεις ότι τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά για τους Μπλε, αλλά και για τον ίδιο τον Αλέξη Παππά κατά πρώτο λόγο και τον Σταμούλη κατά δεύτερο που δεδομένα θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πότε θα συμβεί αυτό;

Λογικά σήμερα κιόλας, ένας εκ των δύο παικτών, με απόλυτο φαβορί των Αλέξη Παππά θα τεθεί από την ψηφοφορία των Μπλε, υποψήφιος προς αποχώρηση.

Γιατί θα συμβεί αυτό;

Διότι την πρώτη μάχη για την κατάκτηση της ασυλίας θα την κερδίσουν σήμερα οι Κόκκινοι...



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.