Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 21/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού


Survivor Spoiler 21/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού στο Survivor; Κόκκινοι ή Μπλε;
Μια νέα εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, ανατροπές, νέες εισόδους παικτών και φουλ... ίντριγκα ξεκινά απόψε για το Survivor.

Ηδη, το ενδιαφέρον στρέφεται στην είσοδο των νέων παικτών, αφού στο Survivor μπαίνει σήμερα ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τη νέα του σύντροφο Χριστίνα Κεφαλά, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση της Μαριαλένας.

Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν το... αλατοπίπερο στη μάχη της τηλεθέασης για την παραγωγή του Survivor, που θέλει να ενισχύσει τη μπλε ομάδα, μετά τα τελευταία «χαστούκια» που δέχεται από τους Κόκκινους.

Τρεις σερί νίκες μετρούν οι Κόκκινοι στις μονομαχίες ασυλίας και επικοινωνίας της προηγούμενης εβδομάδας, όμως η επιστροφή στους στίβους μάχης ξεκινά με τους Μπλε να επιστρέφουν δριμύτεροι...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας, οι Μπλε θα επικρατήσουν των Κόκκινων και θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.