Τελευταία Νέα:

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice



Μετά από αρκετές εβδομάδες εξαιρετικών ερμηνειών η πέμπτη σεζόν του The Voice ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας μεγάλη νικήτρια την Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Bέβαια από την βραδιά δεν έλειπαν οι εκπλήξεις κι οι ανατροπές.
Η Δούκισσα Νομικού πιο υπέρλαμπρη από ποτέ υποδέχθηκε τους τέσσερις coaches στην σκηνή μαζί με τα ταλέντα τους που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Η ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αποτελούνταν από την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίζονταν στο team του Πάνου Μουζουράκη ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου είδαμε να λαμβάνουν μέρος ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η Αλεξάνδρα Σιετή. Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Οι 9 φιναλίστ χάρισαν μοναδικές ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά και συγκίνησαν τους coaches, οι οποίοι φυσικά ένιωσαν περήφανοι για τις επιλογές τους. Βέβαια στην σκηνή ανέβηκαν χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες τόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου αλλά κι ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά που έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην βραδιά, ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη.

Μετά την εμφάνιση των εννέα φιναλίστ του The Voice, τον λόγο είχε το κοινό όπου έκρινε ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα φτάσουν στο δεύτερο στάδιο του μεγάλου τελικού. Η ανακοίνωση των ονομάτων έκοψε πραγματικά την ανάσα αφού όλοι τους έδωσαν το δικό τους στίγμα στον μουσικό διαγωνισμό. Οι τέσσερις που διεκδίκησαν το πολυπόθητο έπαθλο ήταν η Ειρήνη Περικλέους από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Αλεξάνδρα Σιετή κι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου κι ο Νίκος Δαλάκας από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις του The Voice.
Οι τέσσερις συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Σιετή κι η Ιωάννα Γεργακοπούλου. Μετά από τις συναρπαστικές τους ερμηνείες ο κόσμος έκρινε ότι αυτή που θα διεκδικήσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.