Τελευταία Νέα:

Θλίψη στα Γιαννιτσά από τον θάνατο του 16χρονου Βαγγέλη




Θλίψη και σοκ στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών  έφερε η είδηση του θανάτου του 16χρονου Βαγγέλη Βρόντζου ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.
Ο αγαπητός και πάντα γελαστός Βαγγέλης Βρόντζος, επρόκειτο να χειρουργηθεί για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην σπονδυλική στήλη και πιεζόταν όργανα ζωτικής σημασίας. 

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, άφησε την τελευταία του πνοή .

Ένας από τους πρωτοπόρους της καμπάνιας βοήθειας και στήριξης του Βαγγέλη, ο Νίκος Μπρατάκης, έκανε γνωστή την είδηση σήμερα το πρωί από το διαδίκτυο:

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΈΤΑΞΕ ΨΗΛΆ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΕΊΧΕ ΕΛΛΕΊΨΗ ΑΠΌ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. Η ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΙΣ 1 Η ΏΡΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ". 
Η ταφή θα γίνει στα νέα Κοιμητήρια Γιαννιτσών (κάτω από τον Πλατανότοπο).
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του...

H ανακοίνωση του 2 ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Σήμερα η σχολική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς) πενθεί! Ο δικός μας Βαγγέλης Βρόντζος, o αγαπημένος μας μαθητής της Α τάξης μας άφησε νωρίς μετά από το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε χθες. Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, ως μαθητή, ως συμμαθητή, ως αθλητή και ως φίλο. Κυρίως όμως ως αγωνιστή της ζωής. Ευγενικός, χαμογελαστός, φιλότιμος, γεμάτος αισιοδοξία και θέληση. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας! Θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό σου!





















με πληροφορίες από το Facebook και karatzova.com
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.