Τελευταία Νέα:

Προσοχή! Μην παρακολουθείτε ερωτικά βίντεο από το κινητό σας – Δείτε το γιατίΧρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν να «ψυχαγωγούνται» παρακολουθώντας ερωτικά βίντεο μέσω των υπολογιστών τους, ακόμη και μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.
Το φαινόμενο μάλιστα βρίσκεται σε έξαρση, με τα συγκεκριμένα σάιτ να ανεβάζουν κατακόρυφα τα νούμερά τους μέρα με την ημέρα. Σε μια έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ σε 100.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, βρέθηκε ότι το 35% παρακολουθεί ερωτικά βίντεο από τη συσκευή του τηλεφώνου τους.

Η θέαση των συγκεκριμένων βίντεο από αυτά τα σάιτ δεν ενδείκνυται ειδικά μέσω των κινητών τηλεφώνων. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν συστήματα ασφαλείας, συνιστούν προσοχή ως προς τη χρήση του κινητού για παρακολούθηση τέτοιων βίντεο, γιατί 9 στις 10 φορές πέφτουν θύματα ύποπτων λογισμικών που παρέχουν πρόσβαση στη συσκευή και μετά οι επιτήδειοι μπορούν να τους αποσπάσουν προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα η εταιρία Wandera, που ασχολείται με ζητήματα ασφάλειας σε κινητές συσκευές, πρόσφατα εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι χρήστες που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό μέσω ενός smartphone, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε κακόβουλα λογισμικά, καθώς τα κινητά, ειδικά αυτά που έχουν λειτουργικό σύστημα Android, δεν έχουν τις ίδιες παραμέτρους ασφαλείας με ένα desktop ή ένα laptop.

Οπότε όσοι παρακολουθούν ερωτικά βίντεο από σάιτ τέτοιου περιεχομένου μέσω των κινητών τους τηλεφώνων θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς δεν αποκλείεται οι συσκευές τους να μολυνθούν από ιό.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.