Τελευταία Νέα:

Ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα κούνησε και την Πέλλα


Ο σεισμός έγινε 16 χλμ νότια της Ελασσόνας - Επιφανειακός με εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό - Το Ευρωμεσογειακό δίνει μέγεθος στα 6,9 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος δύο χιλιόμετρα - «Ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια, οι μαθητές είναι στα προαύλια» λέει ο δήμαρχος Ελασσόνας.
Σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην Αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Καλαμπάκα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη , Πέλλα, μεταξύ άλλων), σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00.

Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ, πραγματοποιήθηκε 16 χλμ νότια της Ελασσόνας και είχε εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα.
Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Πέλλα. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερη δόνηση μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την Ελασσόνα

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.