Τελευταία Νέα:

Ολημερίς το χτίζανε... το περιβόητο έργο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας αλλά πάλι μένει εκτός


Εκτός χρηματόδοτησης απο το Ταμείο Ανάκαμψης μένει το πολύπαθο και απαραίτητο έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. 

Παρά την βούληση του Υπουργείου Υποδομών για χρηματοδότησή του απο το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως είχε προοωθηθεί, τελικά δεν εντάσσεται δεδομένου ότι οδικές υποδομές δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση απο το εν λόγω πακέτο.

 Οι μόνοι οδικοί άξονες που θα ενταχθούν για χρημαοτόδοτηση απο το Ταμείο Ανάκαμψης ειναι ο ΒΟΑΚ και το βόρειο τμήμα του Ε-65. Σε προ μηνών συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο υπουργός Υποδομών είχε κάνει γνωστό πως είχε κατατεθεί πρόταση για ένταξή του στο Ταμείο Ανάκαμψης. Πλέον αναζητείται άλλο πρόγραμμα για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης. 

Σε δηλώσεις του μετά απο την προαναφερθείσα συνάντηση ο κ. Τζιτζικώστας είχε πει πως «είμαστε σε θέση σήμερα να ανακοινώσουμε ότι το έργο αυτό, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό εργαλείο που θα επιλεγεί, είναι ένα έργο το οποίο θα προχωρήσει, θα υλοποιηθεί και θα παραδοθεί”.

Πηγή: http://myportal.gr


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.