Τελευταία Νέα:

Ανοιχτή πρόσκληση της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας


Με το σύνθημα "Μη σπαταλάς το νερό σήμερα, για να μην το στερηθείς αύριο", ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 22Η Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα υπενθύμισης της σημασίας του νερού στην ανθρωπότητα αλλά και ευαισθητοποίησης για το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης. 
Με αφορμή αυτή την σημαντική ημέρα, (προσ)καλούμε όλους τους πολίτες του τόπου μας να αποστείλουν στο e-mail της υπηρεσίας μας (deyaalmopias1@gmail.com) και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/ΔΕΥΑΑλμωπίας), μέχρι τη Δευτέρα 22/03, φωτογραφίες από τοπία, πηγές και οποιαδήποτε σημεία της Αλμωπίας μας, τα οποία εμπεριέχουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας, το νερό.

Ένα κλικ από τον καθένα σας για να τιμήσουμε αυτή την ημέρα, μέσα από τις ομορφιές του τόπου μας όπως την αντιλαμβάνεστε εσείς μέσα από τα δικά σας τα μάτια.

Οι φωτογραφίες σας θα δημοσιευθούν την Δευτέρα 22.03.2021 συνοδευόμενες από ένα δελτίο τύπου αφιερωμένο στην ημέρα αυτή.

Σας ευχαριστούμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.