Τελευταία Νέα:

Φώτο: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Ο Δήμος Αλμωπίας, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης για συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Σε μια ακόμη συνεργασία των τεσσάρων Αντιδημάρχων Παιδείας του Νομού Πέλλας, ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού κι Εθελοντισμού κ. Γιάντσης Δημήτριος, παρέδωσε σήμερα το πρωί, τα σχολικά είδη που συγκέντρωσαν τα σχολεία και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας, στα πλαίσια της βοήθειας  των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται μετά το χτύπημα του εγκέλαδου στην Ελασσόνα.

Η κίνηση των τεσσάρων Δήμων του Νομού Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας.

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής των Διευθυντή Πρωτοβάθμιας του Νομού Πέλλας, παρέδωσε σήμερα κιόλας το υλικό στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.