Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας: Το μήνυμα του Γιώργου Τυριακίδη για το ξεκίνημα των αγώνων


Ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων την Κυριακή και ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης, που θα βρίσκεται για 6η συνεχή σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Δείτε τι δήλωσε, παρακάτω:
“Μια ιδιαίτερη χρονιά ξεκινά κάτω από διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, για όλους μας. Επιτέλους πρεμιέρα την Κυριακή, ένα σύντομο πρωτάθλημα τριών μηνών περίπου, μετά από μεγάλη αποχή και με εμβόλιμες αγωνιστικές. Με αισιοδοξία και πίστη ξεκινάμε και θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας. Χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση της κατάστασης, είμαστε φιλόδοξη ομάδα με υγεία και επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Θέλω να ευχηθώ καλό και τίμιο πρωτάθλημα, καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και η κάθε μία να εκπληρώσει τους στόχους τους. Καλή αρχή λοιπόν, με υγεία και ευγενή άμιλλα στους αγωνιστικού χώρους.”

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.