Τελευταία Νέα:

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Π. Περδικάτση, όπου συζήτησαν σειρά ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα.

Όπως προέκυψε από την ενημέρωση του Βουλευτή, η Ελληνική Αστυνομία στην παρούσα συγκυρία έχει αναλάβει πολλές επιπλέον αρμοδιότητες, από την επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων μέχρι την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων, και οι πόροι της έχουν διασπαρθεί.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να ενημερωθεί για τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, ώστε να συνδράμει με τις παρεμβάσεις του στο να εξασφαλιστεί ότι η Αστυνομία θα είναι εκεί, δίπλα στον πολίτη, όποτε χρειαστεί. Ζήτησε επίσης να ενημερωθεί για διαδικαστικά θέματα αναφορικά με την επικείμενη μετάκληση εργατών γης, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και ευχήθηκε στον κ. Περδικάτση για την πρόσφατη ανανέωση της θητείας του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.