Τελευταία Νέα:

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν και πως γίνονταιΠλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή στο ωράριο κοινής ησυχίας, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Κώδικα. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου, περνάμε από τη χειμερινή στη θερινή περίοδο που σημαίνει ότι μεταβάλλονται οι ώρες κοινής ησυχίας.

Έτσι λοιπόν οι νέες ώρες θα είναι από τις 15:00 ως τις 17:30 για το μεσημέρι (από το 15:30-17:30 που ισχύει μέχρι τέλους Μαρτίου) και από τις 23:00 ως τις 07:00 για τις πρωινές ώρες (από τις 22:00 ως τις 07:30).

Η αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας σε συνδυασμό και με την χαλάρωση των μέτρων κορωνοϊού ενδεχομένως να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση μεταξύ των ενοίκων πολυκατοικιών καθώς δεν ήταν λίγες οι διενέξεις μεταξύ τους από τη στιγμή που ήταν αναγκασμένοι να είναι κλεισμένοι στο σπίτι για πολλές ώρες.

* Οι ώρες κοινής ησυχίας υπόκεινται στην Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996. 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.