Τελευταία Νέα:

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!


Πιθανόν η πιο γρήγορη ψηφοφορία έως τώρα στο παιχνίδι, με τα πιο αναμενόμενα αποτελέσματα. Κάποιοι μπορεί να ενοχλήθηκαν με τις ψήφους που συγκέντρωσαν αλλά δε θα μιλήσουν ούτε αυτή τη φορά. Ο χρόνος όμως έχει αποδείξει πως όλα, σε κάποια στιγμή του διαγωνισμού, ξεχειλίζουν σαν ορμητικό ποτάμι.
Οι υποψήφιοι, με τον Κωστή Αλεξάκη να βρίσκεται στη θέση αυτή από το τέλος κιόλας του συμβουλίου και τον Αντώνη Μητρόπουλο να έχει κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του, ετοιμάζονται για μια από τις πιο δυνατές δοκιμασίες αντιγραφής στον διαγωνισμό.

Καλεσμένος του MasterChef 5 για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο Αssistant Head Chef του εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη, Θάνος Φέσκος, ο μοναδικός Έλληνας chef, που κατέχει μια τόσο σημαντική θέση σε 3στερο εστιατόριο.

Με ένα πιάτο, που περιγράφει το μέλλον και ανεβάζει το γαστρονομικό πήχη πολύ ψηλά για το σημείο αυτό του διαγωνισμού, ολοκληρώνεται η θεματική εβδομάδα "ταξίδι στο χρόνο".

Προσπάθεια αξιόλογη από όλους τους υποψήφιους, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;


Ο Κωστής λοιπόν αποχωρεί απόψε!



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.