Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 15/3: Μάχη ασυλίας σήμερα και νικητές είναι οι...


Μεγάλος πρωταγωνιστής πια για το Survivor 2021 ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε υπ' αριθμό ένα στόχο για τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα. Όχι όλους, προς τιμήν του Γαλακτερού και της Μαριάνθης, αλλά για τους υπόλοιπους και ιδιαίτερα τον Κόρομι, τον Ασημακόπουλο και τον Κοψιδά που πλέον η στάση τους και η συμπεριφορά τους απέναντι στον Ντάφι ξεπερνά τα όρια του μπούλινγκ, κάτι που δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση της παραγωγής.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, έχει ξεκινήσει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή, την ώρα που ο χρόνος κυλά αντίστροφα στο παιχνίδι και για τον Κόρομι και για τον Ασημακόπουλο, αλλά ακόμα και για τον Κοψιδά, αφού με τη συμπεριφορά τους, το μόνο που κατορθώνουν είναι να έχουν... υπογράψει την έξοδό τους από το παιχνίδι, μόλις τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλία του Τριαντάφυλλου που δεν ήταν τόσο μεγάλη πριν την έναρξη των επεισοδίων και των επιθέσεων που δέχεται από Κόρομι, Ασημακόπουλο και Κοψιδά, έχει πλέον εκτιναχθεί στα ύψη. Και δεν είναι τόσο θετική προς τον Ντάφι, αφού κι εκείνος έχει κάνει τα δικά του λάθη, όσο ξεκάθαρα αρνητική απέναντι στην απάνθρωπη συμπεριφορά της «τριάδας» των συμπαικτών του, που επαναλαμβάνουμε ξεπερνά ακόμα και τα όρια του Bullying.

Γι' αυτό και τα επόμενα επεισόδια που θα δούμε έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού αναμένεται η αντίδραση της παραγωγής του Survivor, που καλείται να λύση το δικό της γόρδιο δεσμό, γύρω από τη δυναμικότητα των δύο ομάδων.

Από τη μία η Μπλε ομάδα που έχει μείνει με 8 παίκτες, αλλά είναι πλέον πανίσχυρη χωρίς τον Πάνο Καλλίδη και με τον Αλέξη Παππά τραυματία. Που σημαίνει πως θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή.

Κι από την άλλη οι Κόκκινοι με 11 παίκτες στα πρόθυρα της κατάρρευσης από πλευράς δυνάμεων, κάτι που φάνηκε και στο αγώνισμα επάθλου φαγητού της Κυριακής.

Σήμερα το μενού έχει μάχη ασυλίας, την πρώτη της εβδομάδας.

Κόκκινοι ή Μπλε;

Η απάντηση είναι προφανής.

Μπλε... και τα προβλήματα όλα συνεχίζονται για τους Κόκκινους.

Οι Μπλε κατακτούν την πρώτη ασυλία, δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα χάσουν και τη δεύτερη και μένει να δούμε πώς θα κινηθούν οι Κόκκινοι στην ψηφοφορία για υποψηφίους προς αποχώρηση.

Τα πάντα θα κριθούν στην ατομική ασυλία και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει ο Τριαντάφυλλος να την κατακτήσει...



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.