Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 16/3:Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μάχη ασυλίας!


Πολλά τα ερωτήματα, ακόμα περισσότερα, όμως, τα προβλήματα για τους παίκτες του Survivor. 
Ειδικότερα, για εκείνους της κόκκινης ομάδας, καθώς τα πράγματα μετά τον πόλεμο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και το παρεάκι του Κόρομι με τον Ασημακόπουλο έχουν πλέον ξεφύγει.

Από τις πρώτες ενέργειες της παραγωγής, διαπιστώνεται η πρόθεσή της να μην ανακατέψει (ακόμα τουλάχιστον) την τράπουλα, όπερ σημαίνει πως πριν το κλείσιμο της εβδομάδας δεν θα υπάρξει μετακίνηση του Τριαντάφυλλου προς άλλο στρατόπεδο.

Αλλωστε, από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος, το ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται αφενός στο ποιοι θα είναι από τις δύο ομάδες οι υπόλοιποι υποψήφιοι και αφετέρου στο ποια θα είναι η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Με το υπέρ του ρεύμα στήριξης να είναι τεράστιο πια, μετά τα απανωτά «φάουλ» των συμπαικτών του, θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του.Ειδικότερα από τη στιγμή που και οι δύο αντίπαλοί του για αποχώρηση θα προέρχονται από την Κόκκινη ομάδα.

Κοινώς... Μόλις σας αποκαλύψαμε το αποτέλεσμα της σημερινής, δεύτερης μάχης για την κατάκτηση της ασυλίας.

Οι Κόκκινοι παραπαίουν και οι Μπλε θα κάνουν το 2 στα 2, οδηγώντας ξανά τους Κόκκινους στο συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν άλλους δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Η Μαριάνθη δεδομένα θα είναι αυτή που θα προκύψει ως υποψήφια για αποχώρηση από τη διαδικασία της ψηφοφορίας των παικτών.

Η Νικολέττα που έχει κατακτήσει την ατομική ασυλία θα ρίξει τη βόμβα...

Μείνετε συντονισμένοι, η μέρα έχει πολλές και άκρως εντυπωσιακές αποκαλύψεις και ανατροπές για όσα έχουν συμβεί στον Αγιο Δομίνικο...-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.