Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα απ' το Survivor!


Οι αποκαλύψεις της χθεσινής ημέρας επιβεβαιώθηκαν η μία μετά την άλλη κατά τη διαδικασία εξέλιξης του επεισοδίου.
Οι Μπλε έκαναν το 2-0 στις ασυλίες, η Μαριάνθη ελεξέγη ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της και η Νικολέττα επέλεξε τον Γιώργο Κοψιδά.

Έναν Γιώργο Κοψιδά που ο ίδιος -κατά δήλωσή του- ζήτησε από την Νικολέττα να τον βγάλει στον τάκο, έχοντας την πίστη στις δυνατότητές του και την απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό, ώστε να πετάξουν εκτός (σ.σ. σε συνεννόηση βέβαια με Κόρομι, Ασημακόπουλο) έναν εκ των Τριαντάφυλλου ή Μαριάνθης.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έπαιξε το δικό του σκληρό χαρτί, πιστεύοντας πως έχει τη δύναμη στο τηλεοπτικό κοινό για να χαρίσει στην ομάδα του μια τέτοια εξέλιξη και να παραμείνει στο Survivor.

Να θέσει εκτός παιχνιδιού, δηλαδή, τον Τριαντάφυλλο κατά κύριο λόγο, ή τη Μαριάνθη κατά δεύτερο.

Το Dokari, όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα θα σας δώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Χωρίς εκτιμήσεις, χωρίς υποθέσεις, χωρίς άσπρο - μαύρο...

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε μαζικά και επέλεξε τον παίκτη που έχει ήδη πάρει το δρόμο για την επιστροφή προς την πατρίδα.

Ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor...

Η Μαριάνθη παραμένει στο Survivor...

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι αυτός που αποχώρησε, συγκεντρώνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους και πληρώνοντας την υπεροψία του και τη στάση του φυσικά απέναντι στον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη...




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.