Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 9/3: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία, αυτoί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Survivor Spoiler 9/3: Ολα... τούμπα στα σχέδια εξουδετέρωσης των ισχυρών παικτών της Μπλε ομάδας. Ποιοι κερδίζουν απόψε τη δεύτερη ασυλία και ποιος από τους ηττημένους θα καθορίσει τις εξελίξεις κατακτώντας την ατομική ασυλία;Από τη μονομαχία της Δευτέρας είδαμε την Κόκκινη ομάδα να κατακτά την ασυλία και την Αννα Μαρία Βέλλη από τους Μπλε να κερδίζει την ατομική ασυλία.

Είδαμε, επίσης, τους Μπλε να βγάζουν στον τάκο και να αναδεικνύουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι απολύτως αναμενόμενο, αφού «κουμάντο» τώρα στους Μπλε, κάνει ο Σάκης Κατσούλης και η ομάδα του.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε στη δεύτερη μονομαχία για την ασυλία;

Θα δούμε τους Μπλε να κερδίζουν, να κάνουν το 1-1 και να μετατοπίζουν την... ένταση και στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού θα βγουν μαχαίρια ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά. Και όχι μόνο...

Όσο για την ατομική ασυλία, πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Κόρομι να την κατακτά και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή βγάζοντας ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο. 

Ίσως και ως ένδειξη δυσαρέσκειας για τα πέρα δώθε του Ντάφι, ίσως και για να πιέσει το κοινό και να διεκδικήσει την πιθανή αποχώρηση ενός δυνατού παίκτη, δηλαδή του Νίκου Μπάρτζη.



Άρα, πάμε για υποψηφίους Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη (ή Παπαδόπουλο) από την Κόκκινη ομάδα, Μπάρτζη και Ταβλαδάκη από την Μπλε.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.