Τελευταία Νέα:

Φώτο & Video: Έργο τέχνης με τις ανθισμένες ροδακινιές ο Κάμπος της Ημαθίας


Χιλιάδες ροδακινιές που ανθίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μετατρέπουν τον Κάμπο της Ημαθίας, στη Βέροια σε «πολύχρωμη θάλασσα» - Μέχρι και το National Geographic έχει ασχοληθεί με το φαινόμενο που συγκρίνεται με τις κερασιές της Ιαπωνίας 
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Έργο τέχνης θυμίζει ο κάμπος της Ημαθίας, στη Βέροια, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, καθώς χιλιάδες ροδακινιές ανθίζουν και μετατρέρπουν τα λιβάδια σε μια πολύχρωμη «θάλασσα».

Και φέτος το τοπίο είναι εντυπωσιακό, με το ροζ χρώμα από τα φύλλα των δέντρων να «σκεπάζει» την περιοχή και να αιχμαλωτίζει το μάτι.

Το φυσικό φαινόμενο της ανθοφορίας στην Ημαθία διαρκεί περίπου 20 ημέρες κάθε χρόνο, τον μήνα Μάρτιο και πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με τις ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας.Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας είναι πλέον διάσημες σε όλο τον κόσμο, καθώς έχουν πρωταγωνιστήσει και σε ντοκιμαντέρ του National Georgaphic.

Δείτε μαγευτικές φωτογραφίες από τον πολύχρωμο ανθισμένο κάμπο της Ημαθίας-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.