Τελευταία Νέα:

Άγριο φονικό με Θύματα 2 αδέλφια στη Μακρινίτσα Πηλίου


Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας (και πατέρας του ανήλικου παιδιού της) και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές…




Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 30χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί και έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Αγιο Βλάσιο, αναζητώντας τον.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης του διπλού φονικού έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας λίογο πριν τις 10.00 το βράδυ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.