Τελευταία Νέα:

Απολογισμός πρώτου μήνα λειτουργίας του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας

Το Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας, ολοκλήρωσε τον πρώτο μήνα λειτουργίας του και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσουμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, που ήδη μετά από έναν μήνα από το ξεκίνημά της, δείχνει ότι έχει μεγάλη απήχηση στην περιοχή. 

Παρά τις δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας, γίνεται μεγάλη προσπάθεια για ένταξη ακόμη περισσότερων κατοίκων του Δήμου Αλμωπίας στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής έρευνας του Γραφείου Απασχόλησης για το μήνα Μάρτιο, 40 κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Αλμωπίας, βρήκαν δουλειά μέσω του γραφείου ενώ προσφέρθηκαν 440 θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και 8 μόνιμες θέσεις σε τοπικές επιχειρήσεις. Απευθύνθηκαν σε εμάς 68 κάτοικοι ή δημότες του Δήμου μας. Από αυτούς, οι περισσότεροι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 35 έως 44 ετών και στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι γυναίκες. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που απευθύνθηκαν στο Γραφείο Απασχόλησης είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζει το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των αιτήσεων έγινε ηλεκτρονικά, κάτι που αποδεικνύει την αναγκαιότητα διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών του Γραφείου Απασχόλησης προς τους δημότες. Το Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας, δεν στοχεύει απλώς στην αναπαραγωγή μιας αγγελίας εργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σε μία αμεσότερη επαφή με τον κάτοικο ή τον δημότη που αναζητά εργασία και τον επαγγελματία του τόπου μας που αναζητά προσωπικό.

 

Το Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας παρέχει στους κατοίκους ή δημότες της Αλμωπίας τις εξής υπηρεσίες:

·        Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης μέσω google forms ή χειρόγραφης αίτησης.

·        Ενθάρρυνση και πληροφόρηση σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης.

·        Εξασφάλιση ανωνυμίας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

·        Δωρεάν ανάρτηση της αγγελίας σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου μας.

·        Συνεργασία με τους καταστηματάρχες του τόπου μας για άμεση κάλυψη θέσεων αιχμής.

Στο επόμενο διάστημα, θα υπάρξει δυνατότητα ενημέρωσης για προγράμματα απασχόλησης καθώς και οργάνωση ημερίδων ενημέρωσης από επαγγελματίες σύμβουλους απασχόλησης.

Στοιχεία επικοινωνίας και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας στο 2384350210.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Γραφείου Απασχόλησης είναι οι ακόλουθες:

Facebook: Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας https://www.facebook.com/apasxolisi.almopia

LinkedIn: Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού Δήμου Αλμωπίας https://www.linkedin.com/in/γραφείο-απασχόλησης-δήμου-αλμωπίας-7a28b8207

Email επικοινωνίας : apasxolisi.almopia@gmail.com

Συνεχίζουμε αποφασιστικά, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ποιότητα ζωής των δημοτών, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους του τόπου μας, να έχουν ίσες ευκαιρίες για εργασία.

 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.