Τελευταία Νέα:

Σκληρή απάντηση Μπάτση σε τοπικό Blogger για προσπάθεια οικειοποίησης αποφάσεων του ΕΛΓΑ ΒέροιαςΑλμωπίας το ανάγνωσμα συνέχεια.
Είναι λυπηρό, αλλά συμβαίνει. Είναι λυπηρό, να αισθάνεται κάποιος blogger, ότι έχει την δύναμη του δημάρχου Αλμωπίας, του δημάρχου Εδέσσης, των βουλευτών του Νομού Πέλλας και μετά από ένα δικό του δημοσίευμα να νομίζει, ότι ο ΕΛΓΑ διάβασε το news και προχώρησε σε Αναγγελία, εκ νέου προκειμένου να μη μείνουν απέξω κάποιες ποικιλίες Αγροτικής παραγωγής στο δήμο Αλμωπίας και στο δήμο Έδεσσας.

 Είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις εν έτη 2021. Η έπαρση και αλαζονεία είναι κακό σημάδι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αντίληψη κι όμως συμβαίνει. Αν υπάρχουν απορίες, καλό θα ήταν να επικοινωνούν οι έχοντες απορία, με τους αρμόδιους φορείς, το τοπικό υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος σωστά. 
Η παραπλάνηση, διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση κρίνεται και αυτή.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.