Τελευταία Νέα:

Φώτο: Έκανε self test και μπήκε για μάθημα το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη στον Εύοσμο


Μετά την κατάληψη παρωδία στο σχολείο και τις εικόνες που προκάλεσαν αίσθηση, με μαθητές να έρχονται στα χέρια, τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται…
Με τη δημοτική αστυνομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να έχει διακριτική παρουσία έξω απο το σχολείο, τα παιδιά έφτασαν με τις τσάντες τους και ξεκίνησαν να μπαίνουν για μάθημα.

Στο προαύλιο οι καθηγητές ζητούσαν απο τα παιδιά βεβαιώσεις για τα αρνητικά self test. Ακόμα και το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη χθες έγινε δεκτό στο σχολείο. Πράγμα που σημαίνει οτι πλέον έκανε self test και έτσι μπήκε για μάθημα.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του θα οδηγηθεί το πρωί στον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα self test για τον κορονοϊό. Η γυναίκα συνελήφθη χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Κατηγορείται ότι μέσω αναρτήσεων της στα social media, καλούσε κι άλλους γονείς να αντιδράσουν στα self test.

Ο δικηγόρος της μητέρας, κάνει λόγο για παράνομη κράτηση και αναρωτιέται από πότε οι απόψεις ποινικοποιούνται. “Είναι εντολέας μου, συναγωνίστρια και συμπολεμίστρια. Από την μελέτη της δικογραφίας προκύπτουν τα κάτωθι. Για ένα αδίκημα που είναι απλό πλημμέλημα διατάχθηκε, και δεν θέλω να το σχολιάσω αλλά το αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού, η παραμονή της εντολέας μου στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο, καθώς αν επρόκειτο για μια πράξη κακουργηματική, ήταν αντιληπτή η όποια κράτηση αν αποφασίζετο. Για ένα τέτοιο πλημμέλημα και ένα τέτοιο πλαίσιο ποινής αρνούμαι να το σχολιάσω γιατί με ξεπερνάει πραγματικά”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ 
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.