Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 12/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία


Είδαμε στο κυριακάτικο επεισόδιο το ξέσπασμα του Μπόγδανου, την παρέμβαση του Γιώργου Λιανού και φυσικά της παραγωγής στο παρασκήνιο (σ.σ. δεν το είδαμε, αλλά οργιάζουν οι φήμες για λήψη έκτακτων μέτρων).
Η στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς τον έχει αναγάγει σε μεγάλο πρωταγωνιστή του φετινού Survivor, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο «παίζει» πιο έντονα κι από τον Τριαντάφυλλο.

Τι θα συμβεί, όμως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει. 

Βέβαια, για να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς θα πρέπει να βγει υποψήφιος και για να βγει υποψήφιος θα πρέπει οι Κόκκινοι να χάσουν ασυλία και φυσικά ο Αλέξης να μην κατακτήσει την ατομική.Αυτο είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα.

Απόψε θα δούμε τους Κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και να κατακτούν την πρώτη ασυλία, όπερ σημαίνει πως η ένταση θα μεταφερθεί στην Μπλε ομάδα, η οποία θα κληθεί να αναδείξει υποψήφιο προς αποχωρηση, χωρίς να μπορούν να εκλεγούν οι δύο κοπέλες της παρέας, δηλαδή η Μαριαλένα και η Ελένη Χαμπέρη.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν κατακτήσει την ατομική ασυλία, ο παίκτης των Μπλε που θα αναδειχθεί ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι και πάλι ο Κώστας Παπαδόπουλος.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.