Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 26/4: Αυτοί κερδίζουν τις ασυλίες - Μεγάλη έκπληξη με τους υποψήφιους προς αποχώρηση



Survivor Spoiler 26/4: Ισως η ψηφοφορία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να είναι αυτή που έχει προκύψει με τους 4 υποψήφιους και μέσα σε αυτούς μια μεγάλη έκπληξη...
Από το πρωί επικρατεί μια σύγχυση αναφορικά με το αποτέλεσμα των μονομαχιών για τις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Τα επεισόδια έχουν γυριστεί, βέβαια , οι δύο ομάδες μοιράζονται τις νίκες.

Ετσι, μετά το 2-0 των Μπλε της περασμένης εβδομάδας, επιστρέφουμε στο 1-1, με Κόκκινους και Μπλε να παίρνουν από μία νίκη, άρα να οδηγούνται από δύο παίκτες τους στον τάκο της αποχώρησης από το Survivor.

Κι αν για τους πρώτους υποψηφίους της κάθε ομάδας τα δεδομένα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, με τον Τριαντάφυλλο να ψηφίζεται από τους Κόκκινους και τον Κώστα Παπαδόπουλο από τους Μπλε, υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη στις επιλογές από τους παίκτες που έχουν κατακτήσει τις ατομικές ασυλίες.

Και η έκπληξη αυτή προέρχεται από την πλευρά της Μπλε ομάδας.Εκεί, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο προκύπτει η υποψηφιότητα του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος αναδεικνύεται υποψήφιος, σε μια κίνηση που δεν έχει λογική απ' την πλευρά του παίκτη που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Από την Κόκκινη πλευρά, ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι και πάλι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αρα, πάμε σε τετράδα υποψηφίων με Τριαντάφυλλο, Ασημακόπουλο, Παπαδόπουλο και Τζέιμς.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.