Τελευταία Νέα:

Φώτο: Δείτε πως βρέθηκε σε παραλία ένα πλαστικό μπουκάλι του 1980 – «Σκεφτείτε το καλά»

Ένα πλαστικό μπουκάλι που χρονολογείται από τη δεκαετία του1980 εντόπισαν μέλη της ομάδας The Cleaningans που ασχολούνται με τον εθελοντικό καθαρισμό διαφόρων σημείων της Θεσσαλονίκης…
Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook πρόκειται για ένα μπουκάλι της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, το οποίο κάποτε πριν από 40 χρόνια περιείχε γάλα και μετά την κατανάλωσή του πετάχτηκε και φαίνεται πως παραμένει αναλοίωτο ακόμη και σήμερα.

Δείτε τι αναφέρουν τα μέλη της ομάδας καθώς και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το seleo.gr: “Στην χθεσινή πρωινή βόλτα στην παραλία στο Καραμπουρνάκι βρέθηκε ξαπλωμένο στην άμμο το εικονιζόμενο μπουκάλι γάλακτος της εταιρείας “Αγνό” η οποία είναι πλέον οριστικά κλειστή.

Το μπουκάλι αυτό ανήκει στην δεκατία του 1970-1980 και η ιστορία του είναι μεγάλη. Ταλαιπωρημένο και κουρασμένο από το μακρινό ταξίδι του, κατάφερε να επιβιώσει πάνω από 40 χρόνια γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο αηδιαστικό είναι το ανθρώπινο είδος σε τούτο τον πλανήτη. Η νοσταλγία από τις παλιές γενιές κοιτώντας τις φωτογραφίες σίγουρα είναι μεγάλη όπως και το πρόβλημα που υπάρχει… Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να πετάξεις ένα πλαστικό μπουκάλι απλά θυμήσου αυτό εδώ.”



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.