Τελευταία Νέα:

Προσοχή : Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την ΠΚΜ


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 27 Μαΐου  έως και την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να υλοποιηθούν  κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 27/05/2021 έως και την Τετάρτη 02/06/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ., με εξαίρεση την Πέμπτη 27/05/2021 που θα ξεκινήσουν στις 14.00.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.