Τελευταία Νέα:

Γάτα πήδησε από 5ο όροφο και έμεινε όρθια – Κύμα θαυμαστών της στο Σικάγο



Σαν να είχε στα πόδια τα καλύτερα αμορτισέρ μια χαριτωμένη γατούλα δικαίωσε τον χαρακτηρισμό «εφτάψυχη» που αποδίδεται συχνά στο είδος της και καταγράφηκε σε βίντεο να πηδάει από τον 5ο όροφο ενός φλεγόμενου κτιρίου και στη συνέχεια να φεύγει σαν κυρία…
Σύμφωνα με το ABC News στελέχη της Πυροσβεστικής του Σικάγου κατέγραφαν σε βίντεο τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς σε διαμέρισμα από τους συναδέλφους τους, όταν ξαφνικά η γάτα-σούπερμαν έκανε την εμφάνισή της στο παράθυρο και πραγματοποίησε το εντυπωσιακό της άλμα.

Στο κλιπ που έγινε viral μπορεί να ακούσει κανείς τα φοβισμένα επιφωνήματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και φυσικά φοβήθηκε για την μαύρη γατούλα και την τύχη της. Όπως αποδείχτηκε όμως, τελικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, αφού το ευλύγιστο αιλουροειδές προσγειώθηκε στα τέσσερα πόδια του και αποχώρησε βιαστικά από το σημείο.

«Πήγε κάτω από το αμάξι μου και κρύφτηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει τον τοίχο για να ανέβει ξανά στο διαμέρισμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τοπικού σταθμού της πυροσβεστικής, Λάρι Λάνγκφορντ.



Χάρη στην έγκυρη παρέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά περιορίστηκε σε ένα μόνο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο κτίριο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματίες, ούτε του ανθρώπινου είδους ούτε των υπολοίπων…




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.