Τελευταία Νέα:

Ξέρετε τι σας συμβαίνει όταν ξυπνάτε την ίδια ώρα κάθε βράδυ;

Το ξύπνημα στη μέση της νύχτας μπορεί να φανεί σαν μια απερίσκεπτη διακοπή του ύπνου σας, αλλά είναι και η προσπάθεια του σώματός σας να επικοινωνήσει κάτι.
Καμιά φορά, είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα ψυχολογικής αναστάτωσης. Το σώμα σας δεν μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει έτσι ώστε να καταφέρει να ξεκουραστεί.

Ανάλογα με την ώρα που ξυπνάτε ίσως το σώμα σας θέλει να σας δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα!

Εάν ξυπνάτε μέχρι τις 11 μ.μ., αυτό είναι μια διαφορετική ένδειξη των υποσυνείδητων επιθυμιών σας. Το ξύπνημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι αντιμετωπίζετε αυξημένο άγχος, μιας και στην πραγματικότητα έχετε μόλις πέσει για ύπνο και παρόλ'αυτά δεν καταφέρατε να χαλαρώσετε!

Το ξύπνημα μεταξύ 11 μ.μ. και 1 π.μ. είναι ένα σημάδι ότι έχετε συναισθηματικές δυσκολίες. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ξεχωριστά, το σώμα και το μυαλό μας συνδέονται...

Μεταξύ 1 και 3 μ.μ., είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είστε θυμωμένοι για κάτι. Αν και ο θυμός είναι ένας προσωρινός τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων μας, δεν είναι μια υγιής μόνιμη λύση.

Αν ξυπνήσετε μεταξύ 3 και 5 μ.μ., το σώμα σας είναι σημάδι ότι έχετε μια υποσυνείδητη επιθυμία και ταυτόχρονα βαθιά υπαρξιακή αναζήτηση.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.