Τελευταία Νέα:

Μυστικά για να μη σπάσει το κόκκινο αυγό στο αναστάσιμο τσούγκρισμα


Οσο και αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν ειδικοί που δίνουν οδηγίες για το πώς το κόκκινο αυγό που θα επιλέξουμε θα επικρατήσει των υπολοίπων κατα τη διάρκεια του αναστάσιμου τσουγκρίσματος.
Αυτοί οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ένα ξύλινο αυγό, να το βάψουμε κόκκινο και να ξεγελάσουμε τους υπόλοιπους που μας συνοδεύουν στο αναστάσιμο γλέντι ή να επιλέξουμε ένα αυγό φραγκόκοτας το οποίο είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το αυγό της κότας.

Λένε, όσοι γνωρίζουν καλά τα μυστικά του τσουγκρίσματος: Πρώτον, από τα διαθέσιμα αυγά στο τραπέζι θα επιχειρήσουμε να επιλέξουμε το πιο μικρό, όχι το πιο μυτερό. 

Δεύτερον, τη στιγμή του τσουγκρίσματος τα δάκτυλά μας θα πρέπει να αγκαλιάσουν σφικτά το κέλυφος του αυγού ώστε να αυξηθεί η αντοχή κρούσης. Τρίτον, όταν εμείς τσουγκρίζουμε το αυγό κάποιου άλλου θα πρέπει να στοχεύσουμε την περιοχή του κελύφους κατω από τη μύτη.

Ειδικοί λένε ότι αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, είναι σίγουρο, ότι θα γίνεται πρωταθλητής τσουγκρίσματος χωρίς να χρειαστεί να ξεγελάσετε τους συνδαιτυμόνες σας με ξύλινα αυγά.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.