Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας


Δεν τα κατάφερε ο Αλμωπός στον Βόλο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0 από τον τοπικό Ολυμπιακό, μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς και παρά την αντίδραση του Αλμωπού που βγήκε μπροστά κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο ημίχρονο.
Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σχεδόν καρμπόν με αυτή του πρώτου, αφού στην πρώτη καλή φάση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα, που ουσιαστικά έδωσε τέλος στο παιχνίδι, παρότι ο Αλμωπός πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, είχε μια μεγάλη ευκαιρία χωρίς όμως να σκοράρει και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα.

Φάσεις και γκολ:

6′ Ο Κουρούπης εκτέλεσε το κόρνερ ο Μιγκέλ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

13′ Ο Φιλίποβιτς με ανάποδο ψαλίδι πάσαρε στον Γιαννίτση που πλάσαρε, γράφοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

21′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κουρούπη, μπλόκαρε ο Ξενοδόχοβ.

28′ Δυνατό σουτ του Μάνιου η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ξενοδόχοβ.

34′ Ο Πέττας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυνόμενους των γηπεδούχων.

42′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου η μπάλα λίγο άουτ, από το δοκάρι του Μένιου.

53′ Ο Τσαγκαλίδης σέντραρε, η μπάλα στρώθηκε στον Νικλητσιώτη ο οποίος με κενή εστία πλάσαρε για το 2-0, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον Αλμωπό για φάουλ στην αρχή της φάσης.

58′ Καλό σουτ του Κόλα η μπάλα λίγο άουτ.

58′ Καλό σουτ του Κόλα η μπάλα λίγο άουτ.

66′ Ωραίος συνδυασμός Πέττα, Κολτσίδα, Ρογγότη, ο τελευταίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανενόχλητος από την μικρή περιοχή.

69′ Ωραίο γυριστό σουτ του Lucero η μπάλα μόλις άουτ.

84′ Δυνατό σουτ του Βασιλούδη απέκρουσε δύσκολα ο Μένιος.

88′ Χαμένο τετ α τετ για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Βασιλούδη απέκρουσε ο Μένιος.

Διαιτητής ήταν ο: κ,Τσουκαλάς (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ Αρμάκολα (Κυκλάδων), Παγουρτζή (Πειραιά)

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, (48’ λ.τ Βασιλούδης), Νικλητσιώτης, (62’ Νικλητσιώτης), Κόλα, Παπαδημητρίου, (84’ Ερέρα), Κατσούκης, (84’ Χολέβας), Βουκελάτος, (46’ Τσαγκαλίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Ρογγότης, Μεντής, (79’ Κιουλτζόπουλος), Κουρούπης, Αμαραντίδης, (64’ Έππας), ( Μιγκέλ, (79’ Lomba), Κολτσίδας, Πέττας, Μάνιος, (64’ Lucero), Γκέσιος, (77’ Χαντζάρας).









------------------
-------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.