Τελευταία Νέα:

Πέλλα : «Θέλουμε την αλήθεια» – Θρίλερ ο θάνατος γυναίκας μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer


Μια 68χρονη γυναίκα στην Πέλλα πέθανε λίγες ώρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer με την οικογένειά της να έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Μιλώντας στo Οpen, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης εξηγεί πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Αμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.

Όπως ο ίδιος συμπληρώνει, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα μετέβη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

«Η γυναίκα έκανε το επόμενο βήμα για να προστατευτεί από τον κορονοϊό και αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που πέθανε. Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή», υπογραμμίζει ο κ. Ξυλουργίδης. Την Τρίτη 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της…



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.