Τελευταία Νέα:

Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: «Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια»

Για τους κινδύνους μιας τεραστίων διαστάσεων επίθεσης στη Γη από UFO, σε κλίμακα παρόμοια με τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, προειδοποιεί πρώην ερευνητής του αμερικανικού Πενταγώνου.Ο Luis «Lue» Elizondo, τέως επικεφαλής ενός μυστικού προγράμματος ερευνών σε σχέση με τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».
photo-ufo

Ο Elizondo δεν είναι ούτε άγνωστος στο ευρύ κοινό ούτε τυχαίος. Από το 2017 και αφ' ότου απομακρύνθηκε από τη θέση του, ως προϊσταμένου του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program), έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας πτυχές των απόρρητων ερευνών οι οποίες διενεργούνται από τους Αμερικανούς για τα UFO και τους εξωγήινους.

Ο Luis Elizondo ισχυρίζεται ότι «εγώ δεν είμαι κυνηγός UFO, εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου. Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια. Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό».
Mystery drones hover over U.S. Navy destroyers: New report



Σύμφωνα με τον Elizondo «εάν αποδειχθεί ότι ένας ξένος αντίπαλος μάς έχει ξεπεράσει ως προς την τεχνολογία, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αποτυχία της αντικατασκοπείας μας, επιπέδου Διδύμων Πύργων. Για τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001 χρειάστηκαν τρία χρόνια προκειμένου να συνταχθούν οι αναφορές για το τι συνέβη. Αμφιβάλλω ότι, για αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό εδώ και δεκαετίες, αρκούν 180 ημέρες για να γραφτεί μια αντίστοιχη αναφορά, όπως τη ζητά το Κονγκρέσο».


Ο Elizondo κάνει λόγο για την αναφορά η οποία υποτίθεται ότι έως τον Ιούνιο θα εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει με το UFO που εντοπίστηκε από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό το 2020. Επρόκειτο για ένα πυραμιδοειδές ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο εμφανίστηκε στο ραντάρ αμερικανικού πολεμικού πλοίου. Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι θεωρείται UFO και ότι θα δοθούν εξηγήσεις με τη δημοσίευση της αναφοράς, τον ερχόμενο Ιούνιο.
UFO: Pentagon releases three leaked videos - is the truth finally out there?

Αν πιστέψει κάποιος τον Luis Elizondo, τα διαστημόπλοια των εξωγήινων έχουν τη δυνατότητα να κινούνται σε ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα και να πραγματοποιούν σχεδόν επιτόπιους ελιγμούς, κάτι αδιανόητο για οποιοδήποτε σώμα κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα.

Εν είδει ψυχροπολεμικού καρυκεύματος στα όσα λέει, ο Elizondo δεν παραλείπει να σημειώσει ότι, εκτός από τις ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα δραστηριοποιούνται ζωηρά στον τομέα της εξωγήινης αντικατασκοπείας. «Εξίσου, αν όχι περισσότερο από ό,τι κάνουμε εμείς στις ΗΠΑ» δηλώνει με έμφαση ο κ. Luis Elizondo.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.