Τελευταία Νέα:

Ημαθία: Παρίστανε την χρηματίστρια και απέσπασε περίπου €14.000



Πλούσιο παρελθόν στις απάτες, αλλά και στις… συλλήψεις, είχε μια 37χρονη η οποία εμφανιζόταν ως χρηματίστρια και υποσχόταν μεγάλες αποδόσεις στα ανυποψίαστα θύματά της που θα της εμπιστεύονταν τις οικονομίες τους για να τις επενδύσει!
Η απατεώνισσα δρούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Ημαθία, όπου είχε εξαπατήσει συνολικά τέσσερα άτομα τα οποία δεν γνώριζαν το ποινικό παρελθόν της και έπεφταν στην παγίδα. Όμως, ένας 52χρονος που της παρέδωσε σταδιακά το ποσό των 7.000 ευρώ, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού οι υποτιθέμενες επενδύσεις του δεν απέδιδαν κέρδη και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η 37χρονη εντοπίστηκε στην Αλεξάνδρεια όπου συνελήφθη και στην προανάκριση που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι την ίδια χρονική περίοδο είχε εξαπατήσει και άλλα τρία άτομα από τα οποία απέσπασε συνολικά 6.900 ευρώ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και τυχόν άλλα θύματά της.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.