Τελευταία Νέα:

Γλυκά Νερά: «Ένιωθα για 5 λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν» - Ανατριχιαστική περιγραφή απο τον πιλότο







Δεν σταματούν να σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 33χρονος πιλότος περιέγραψε στους αστυνομικούς την ανατριχιαστική στιγμή του μαρτυρικού θανάτου της 20χρονης συζύγου του, λέγοντας:

«’Ενιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν». Ο ίδιος κατά την απολογία του δήλωσε ότι είχε περάσει τα χέρια του στο λαιμό της, βάζοντας τέλος στη ζωή της.


Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη πέταξε άτσαλα το παιδί στην κούνια, κάτι που προκάλεσε την οργή του και γι’ αυτό την σκότωσε.

«Σας ζητώ συγγνώμη»

Η πράξη της δολοφονίας της Καρολάιν διήρκησε πέντε λεπτά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, ο 32χρονος πιλότος κατά την απολογία του είπε στους αστυνομικούς: «Σας ζητώ συγγνώμη. Εσείς μου φερθήκατε σαν αδέρφια κι εγώ σας πρόδωσα».

Στη συνέχεια ο 32χρονος σκότωσε με τα χέρια του το σκυλί, σκηνοθέτησε την ληστεία και δέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, το ζευγάρι καθότανε στο σαλόνι του σπιτιού τους στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος είπε ότι, κινήθηκε να πάρει αγκαλιά την κόρη του, κάτι που όπως ισχυρίστηκε, αποτέλεσε αφορμή για ακόμα ένα φραστικό επεισόδιο με τη γυναίκα του.

Λίγα λεπτά μετά, η 20χρονη Καρολάιν, ανέβηκε στην σοφίτα να κοιμηθεί. Λίγο αργότερα, ακολούθησε και ο ίδιος με το παιδί στη σοφίτα . Η Καρολάιν ξύπνησε και ενοχλήθηκε και εκεί έγινε ένα ακόμα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη πέταξε άτσαλα το παιδί στην κούνια, κάτι που προκάλεσε την οργή του και γι’ αυτό την σκότωσε.

«Ήταν χειριστική – Μου είπε τι πατέρας είσαι εσύ»

Ο πιλότος, μιλώντας στους αστυνομικούς, κατηγόρησε την 20χρονη κοπέλα ως «ψυχικά ασταθή», εμμονική και χειριστική. «Πέντε μέρες ήταν καλά και δυο μέρες μετά ήταν στο “κόκκινο” και ξέσπαγαν καυγάδες με την παραμικρή αφορμή», είπε.

Αναφερόμενος στο μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου και οδήγησαν στη δολοφονία της Καρολάιν, υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ, το μωρό έπαιζε στο σαλόνι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά. Εκεί ήταν και ο ίδιος με την Κάρολαϊν. «Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μια άγαρμπη κίνηση».

Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του στους αστυνομικούς, η Καρολάιν εκνευρίστηκε και «άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας “πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;”», όπως αναφέρει το T-live.

Όταν του είπε “τι πατέρας είσαι εσύ”, ξεκίνησε ένας νέος καυγάς, που τελείωσε λίγο μετά και το θύμα ανέβηκε στη σοφίτα του σπιτιού για να κοιμηθεί. «Αρκετή ώρα αργότερα, πήρα το μωρό κι ανέβηκα. Το ακούμπησα στο πλάι της και ξύπνησε εκνευρισμένη» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι η 20χρονη τον ρώτησε γιατί την ξύπνησε και του ζήτησε να πάρει το μωρό από το κρεβάτι.

«Της είπα δεν θέλεις να κοιμηθούμε όλοι μαζί;» συνέχισε και υποστήριξε πως η Καρολάιν «σηκώθηκε και με μια βίαιη κίνηση σχεδόν το πέταξε στην κούνια. Μετά φοβήθηκα ότι θα κάνει κακό στο μωρό και την έσπρωξα πάνω στο κρεβάτι».

Ήταν η στιγμή που την έπνιξε.

Αρχικά, ισχυρίστηκε, ότι πίστεψε πως λιποθύμησε και μετά κατάλαβε ότι είχε πεθάνει. Από εκείνη τη στιγμή και για τις επόμενες δυο ώρες άρχισε να σκηνοθετεί τη ληστεία για να κρύψει το έγκλημά του.

Είπε στους αστυνομικούς ότι έπνιξε με τα χέρια του τον σκύλο, μάλλον έξω από το σπίτι και μετά τον κρέμασε από το λουρί του στην κουπαστή της σκάλας. Έσπασε την κάμερα μέσα στο σπίτι, πήρε την κάρτα και την πέταξε είτε στον υπόνομο είτε στην τουαλέτα, πιστεύοντας ότι έτσι θα έσβηνε τα ίχνη του.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.