Τελευταία Νέα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει συνεργός, τα έκανα όλα μόνος μου


«Λύγισε» υπό το βάρος των στοιχείων που συνέλεξε με μεθοδικότητα η αστυνομία ο 33χρονος πιλότος και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.
Ο 33χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν επί ώρες ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την 20χρονη Καρολάιν. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την Κάρολαιν.

Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επί ώρες για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τα νέα στοιχεία και δεδομένα που η αστυνομία είχε πλέον στα χέρια της.

Όσα μέχρι σήμερα είχε πει στους αστυνομικούς ο πιλότος άρχισαν να καταρρέουν ένα προς ένα, μέχρι που τελικά ομολόγησε στις 21:30.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος...
Ομολόγησε ο 33χρονος πιλότος

Λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Όπως είπε ο ίδιος, αιτία ήταν οι προστριβές που είχαν το ίδιο βράδυ της δολοφονίας.


Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί.


Μάλιστα, η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5 μήνες φαίνεται ότι είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος, όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Μετά από «μαραθώνια» κατάθεση, ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε την πράξη του, και πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Σχετική ανακοίνωση για την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στα social media.


Το χρονικό της εξιχνίασης του εγκλήματος

Όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέφεραν με διαδικασίες «εξπρές» τον 33χρονο σύζυγο της Καρολάιν από την Αλόννησο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ήλπιζαν ότι οι απαντήσεις που θα τους δώσει θα οδηγήσουν σε άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Η κατάθεση του πιλότου στα γραφεία του 11ου ορόφου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ήταν μαραθώνια. Έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας έμειναν «κλειδωμένοι» σε ένα δωμάτιο μαζί με τον 33χρονο, στον οποίο έκαναν κρίσιμες ερωτήσεις για την υπόθεση.

Ο 33χρονος επέμενε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της συζύγου του. Το ίδιο είχε υποστηρίξει και σε πολλές άλλες καταθέσεις που είχε δώσει στους ίδιους αξιωματικούς.

Οι αστυνομικοί ήταν βέβαιοι ότι υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του πιλότου, με τη μαραθώνια κατάθεση του 33χρονου στη ΓΑΔΑ να ολοκληρώνεται με την ομολογία του.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.