Τελευταία Νέα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη μητέρα της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας


Στη μητέρα της Καρολάιν, εν όλω, ανατίθεται, με εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Ανηλίκων, η επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μάλιστα, με την ίδια διάταξη αφαιρείται προσωρινά από τον 33χρονο πιλότο, κρατούμενο για τη δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, η προσωρινή και η γονική μέριμνα του παιδιού.
Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, αποφάσισε ακόμη να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας του παιδιού.

Τώρα, η οικογένεια του πιλότου, βάσει της διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.