Τελευταία Νέα:

Συγκλονιστικός Έρικσεν: Έκανε βιντεοκλήση με τους συμπαίκτες του και ζήτησε να παίξουν


Όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν και τα νέα που έρχονται από την Κοπεγχάγη είναι ενθαρρυντικά.

Ο διεθνής Δανός μέσος που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της χώρας του μίλησε με βινετεοκλήση στους συμπαίκτες του και ζήτησε μάλιστα να συνεχίσουν το ματς με την Φινλανδία.

Ο άτυχος μέσος της Εθνικής Δανίας ζήτησε να μιλήσει με τους συμπαίκτες του και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Οι γιατροί επέτρεψαν στον Έρικσεν να κάνει βιντεοκλήση και ο άσος της Ίντερ μίλησε με τους συμπαίκτες του που ήταν στα αποδυτήρια.

Ο Έρικσεν μάλιστα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συνεχιστεί το παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα επισημαίνει, ότι ο διεθνής άσος ενημέρωσε πως αισθάνεται καλύτερα κι αυτό είναι φυσικά ένα πολύ καλό νέο για την κατάσταση του Δανού άσου.


-------------------------

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.