Τελευταία Νέα:

Φώτο: Απόλλων Πόντου - Αλμωπός Αριδαίας



Ήττα πού τον βάζει σε μπελάδες στην υπόθεση παραμονή στην Football League υπέστη ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ με σκορ 3-1 από τον Απόλλων Πόντου στην Κατερίνη. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και από την αρχή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι αρκούνταν σε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας, η οποία όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που με τρείς φάσεις που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν ισάριθμες φορές και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη, στην μάχη της παραμονής.

Τα περιθώρια παραμονής έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Αλμωπό που πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες που είχε και θα πρέπει να υπερβάλει τον εαυτό του για να παραμείνει στην Κατηγορία.

Φάσεις και γκολ:

5′ Ωραίο πλασέ του Πέττα απέκρουσε ο Πολίτης.

8′ Δυνατό σουτ του Βενέτη μπλόκαρε ο Πολίτης.

10′ Ο Παναγιώτου με ωραίο πλασέ παραβιάζει την εστία του Μένιου και Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ 1-0.

15′ Δυνατό σουτ του Έππα η μπάλα λίγο άουτ.

21′ Δυνατό σουτ του Ρογγότη μετά από εκτέλεση φάουλ και από πλεονεκτική θέση, η μπάλα ψηλά άουτ.

36′ Ο Καλογέρης με ωραίο γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μένιου και Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ 2-0.

42′ Ανάποδο ψαλίδι του Μάνιου η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

66′ Εκτέλεση κόρνερ του Κουρούπη και ο Γκέσιος με ωραία κεφαλιά μείωσε το σκορ και Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ 2-1.

90′ Κλειδώνουν την νίκη τους οι γηπεδούχοι όταν ο Δεινόπαπας από θέση τετ α τετ σκοράρει και Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρα Ποζαρ 3-1.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας) – Αναστασίου (Θεσσαλίας) 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου: (Δημήτρης Καλαιτζίδης) Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νυκτάρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, (77’ Φράγκος), Δεινόπαπας, Τουρσίδης, (31’ Χατζηαθανασίου), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης) Μένιος, Βενέτης, (46’ Γκέσιος), Προκοπίου, (62’ Κουρούπης), Ρογγότης, Κιουλτζόπουλος, (46’ Μεντής), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Μάνιος, (81’ Gallegos), Lucero, Έππας, (46’ Χαντζάρας), Πέττας.

 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.